vrijdag 24 april 2009

lintjes en klei
Ik was met me tante naar een markt in Wormerveer. En daar hadden ze toch leuke lintjes! Voor erg veel minder dan dat je ze vind in de winkels. Dus ik had een beetje erg veel ingeslagen zie hier :)
Verder heb ik lekker zitten kleien... klei bij de bart smit word ook keihard en kun je lekker schilderen of besprayen wat je er maar mee wilt. Ook maak ik hier knoopjes van.. zie de jongens layout met blauwe knopen. Dit is ook echt om aan te raden de klei is niet zo heel duur en je maakt er ontzettend veel leuke dingen van.
Dit was het weer voor nu.... bedankt voor het kijken.
Groetjes Manon

3 opmerkingen:

 1. leuk!!!
  je kaartje is ook super, als je afdrukjes wil van magnolia.... vandaag komen als het goed is ook mijn penny black stempels binnen...
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gedaan die rozen van klei gemaakt ! Zou 't zelf volgens mij niet kunnen... haha. En die lintjes zijn ook leuk.. Zie ook altijd op de markt een heleboel lint liggen voor een hele goedkope prijs. Veeeel goedkoper dan in de scrapwinkels haha, maar dat heb je ook met knoopjes enzo..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor lintjes ga ik idd ook altijd naar de markt! Is alleen wel errrrg moeilijk kiezen tussen aaallll die leuke lintjes!!!

  En ik ga ook maar eens klei halen. Vooral die knoopjes vind ik een leuk idee. Vooral sterren/hartenknoopjes lijkt me leuk om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen